Prije tačno godinu dana: Courtois je dobro zapamtio Džeku

Dijamant ga 'probušio'

Prije tačno godinu dana: Courtois je dobro zapamtio Džeku

Roma se danas na zvaničnom Twitter profilu prisjetila jednog od najljepših momenata iz prošle sezone. 

Radi se o utakmici Lige šampiona na Stamford Bridge stadionu protiv Chelseaja, tačnije o pogotku Edina Džeke.

Kapiten reprezentacije BiH je te noći postigao dva gola, a prvi je bio zaista za pamćenje. Upravo zbog toga Roma je odlučila da danas podsjeti svoje navijače na ovaj trenutak.

Za kraj dodajmo da je meč završen rezultatom 3:3 iako je Roma imala prednost jer je Džeko ubrzo nakon gola za 3:2 glavom pogodio za prednost svog tima. Ipak, Chelsea je do kraja izjednačio i ekipe su podijelile po bod.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

OR7
Koji kralj,pamtit će ga Kurtoa dok je živ,a i ja Boga mi...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi