UEFA vas pita: Džeko, Lukaku, Asensio ili Mitrović?
Bh. napadač ima tri postignuta gola u dosadašnjem dijelu Lige nacija, ali u konkurenciji su još tri fudbalera koja su također odigrala sjajno prethodne mečeve.

Izbor za najboljeg u Ligi nacija

UEFA vas pita: Džeko, Lukaku, Asensio ili Mitrović?

Obzirom da se prva faza Lige nacija polako bliži kraju, očigledno je došlo vrijeme da se sumiraju i neki utisci.

Od takmičenja za kojeg mnogi smatraju da je prilično besmisleno smo dobili nekoliko vrlo zanimljivih utakmica, a također moramo reći da su naši Zmajevi i prilično profitirali od istog.

Zbog dobrih rezultata u Ligi nacija naš tim će se naći u drugom šeširu prilikomn žrijebanja grupa kvalifikacija za Euro, a Zmajeve je u dobrim igrama predvodio kao i uvijek kapiten Edin Džeko.

Popularni Dijamant je najbolji strijelac grupe B Lige nacija sa tri postignuta gola iz tri meča, a to nije prošlo nezapaženo pa ga je UEFA kandidovala za najboljeg igrača dosadašnjeg dijela takmičenja.

Osim Džeke, u konkurenciji su napadač Srbije Aleksandar Mitrović, vezista Španije Marco Asensio i napadač Belgije Romelu Lukaku.

Glasati možete na zvaničnom Twitter profilu Lige nacija, a treba reći da poslije nešto više od 3.000 glasova vodi Lukaku ispred našeg Džeke. Asensio je za sada treći, a Mitrović je sa 18 posto glasova četvrti.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

Mr.Balboa
Dzekoooo!!!
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi