Priznanja za Nuhanovića i Jabandžića
Manifestacija održana deveti put zaredom

NK TOŠK nagrađen na Izboru sportiste općine Tešanj

Priznanja za Nuhanovića i Jabandžića

Samir Mlaćo

Sportski savez općine Tešanj je i ove godine, deveti put zaredom, u okviru manifestacije „Dani grada Tešnja 2018“, organizovao Izbor sportiste godine općine Tešanj 2018 pod sloganom “Ovo je naš AS”.

Manifestacija je održana juče (četvrtak, 27.12.2018. godine) u Sportskoj dvorani JU „SRC“ Tešanj, sa početkom u 18:00 sati.

Uz prigodan prateći program i ugodnu atmosferu, proglašeni su i nagrađeni najuspješniji sportisti i sportski kolektivi općine Tešanj.

Manifestaciju je, nakon intoniranja himne, otvorio potpredsjednik Sportskog saveza Adnan Alić koji je svima poželio dobrodošlicu na manifestaciju, a prisutnima su se prigodnim govorima obratili i Elvir Starčević, predsjednik Sportskog saveza Zeničko-dobojskog kantona, te Općinski načelnik Suad Huskić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Vrijedna priznanja otišla si u ruke članova NK TOŠK. Naime, mladi član NK TOŠK Osmo Nuhanović je izabran za sportistu godine u kolektivnim sportovima - kategorija seniori, dok je Predsjednik skupštine NK TOŠK, Muris Jabandžić, dobio nagradu za lice sa najdužim stažom u sportu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi