Problemi na Meazzi: Spalletti primoran da vrati Maura Icardija u ekipu

Ostao bez napadača

Problemi na Meazzi: Spalletti primoran da vrati Maura Icardija u ekipu

E. Čaušević

Argentinski napadač Mauro Icardi konačno se vratio u ekipu Intera nakon što je više od mjesec dana bio "povrijeđen".

Poznato je da je Icardiju oduzeta kapitenska traka u februaru, a onda je on odbio da igra i poručio da je povrijeđen. No, testovi su pokazali da je povreda samo izgovor i da je Icardi svjesno odbijao da dolazi na treninge Intera.

Italijanski mediji objavili su danas da je Icardi shvatio svoju grešku, te da se izvinio svojim saigračima na današnjem treningu Intera. Iako se pričalo o tome da više neće igrati za Inter ove sezone čini se da se to promijenilo.

Naime, Luciano Spalletti je primoran da vrati Icardija u ekipu jer je ostao bez svog jedinog napadača Lautara Martineza. Lautaro se povrijedio igrajući za Argentinu i Spalletti je ostao bez napadača za derbi protiv Lazija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

La Gazzetta dello Sport je objavila da je Icardi odradio cijeli trening s ekipom i da će sigurno biti u konkurenciji za derbi koji se igra u nedjelju. Postoji i velika mogućnost da Argentinac nakon skoro dva mjeseca zaigra od prve minute.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi