Projić se vratio u Napredak

Sa Željezničarom se razišao ovog ljeta

Projić se vratio u Napredak

Samir Mlaćo

Nekadašnji bek Željezničara Josip Projić (31) pronašao je novi klub. Naime, Projić se ovog ljeta sporazumno razišao sa Plavima, te je bio u potrazi za novim angažmanom. 

Na kraju je donio odluku o povratku u srbijanskog superligaša Napredak iz Kruševca, odakle je i stigao na Grbavicu.

U Napredku dobro poznaju kvalitete Projića, te vjeruju da će biti veliko pojačanje, a saradnja je dogovorena do zime.

Projić je na Grbavicu stigao u julu 2017. godine, no čini se da pravu priliku nikada nije dobio. Zanimljivo da je u porazu Željezničara od AIK-a u Štokholmu proglašen za najboljeg igrača Plavih, ali nakon toga se nije puno naigrao, te je među navijačima ostala velika enigma zbog čega je pao u drugi plan.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Sa Željezničarom je ipak osvojio jedan trofej, Kupa BiH, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je još za Volgu, Jagodinu, Voždovac, APO Levadiakos, Honved...

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi