Promašaj iz Srbije hit u svijetu: Napadač Bežanije se obrukao za cijeli život

Nevjerovatno šta nije pogodio

Promašaj iz Srbije hit u svijetu: Napadač Bežanije se obrukao za cijeli život

E. Čaušević
Teme:

Proteklog vikenda Gareth Bale je proglašen za igrača koji je imao jedan od najvećih promašaja u karijeri, no još gori slučaj stiže nam iz Srbije.

Naime, u drugom rangu srbijanskog fudbala proteklog vikenda sastali su se Bežanija i Bečaj, a na kraju su domaći uspjeli da ostvare pobjedu s minimalnih 1:0.

Međutim, glavna priča s ove utakmice je nevjerovatan promašaj koji je imao igrač domaćeg tima Aleksandar Katanić.

On je sa svega jednog metra glavom uspio da promaši prazan gol. Ovaj video postao je hit na društvenim mrežama i to s razlogom. Nevjerovatan promašaj možete vidjeti na videoprilogu od 1:30.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Promo

Top Komentari

U sportsport.ba sve sami amateri video prilog koji traje 9 minuta a promasaja na utakmici koliko hoces, tako da se i ne zna o kojem se promasaju radi i jos se kaze ovaj video obisao citav svijet, ma koga boli ona stvar da gleda video prilog iz Srbije koji traje 9 minuta, .ebem vam mater nepismenu, amatersk i nesposobnu. Koliko se to sportsport.ba brine za srpskim fudbalom, ne znam da li se Srbija toliko brine za fudbalom u federaciji BH, u sportsport.ba sve sam jad do jada.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi