Promjena u sudijskom timu nekoliko sati pred meč Juventus - Torino
Foto - EPA

VAR soba dobila novog pomoćnika

Promjena u sudijskom timu nekoliko sati pred meč Juventus - Torino

M. Šljivak

Gradski rivali Juventus i Torino večeras otvaraju 26. kolo italijanske Serije A.

Duel velikih rivala privlači dosta pažnje, a za oba tima je ovaj susret itekako bitan. Juventus želi pobjedu kojom bi se učvrstio među četiri najbolje ekipe, a Torino traži izlaz iz krize i dva uzastopna poraza.

Pred ovaj meč došlo je do određenih promjena unutar sudijskog tima. Daniele Bindoni neće biti pomoćni sudija u VAR sobi, a umjesto njega angažovan je Stefano Liberti.

Ostale sudije nisu mijenjane. Na centru će biti Davide Massa, a pomoćnici su Alassio i Tolfo. U VAR sobi su Mazzoleni i Liberti, a četvrti sudija je Ayroldi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Davide Massa je često sudio ovim klubovima. Torino ima 10 pobjeda od 26 utakmica u kojima im je sudio, dok Juve ima 15 pobjeda u 22 meča.

Juventus je trenutno na četvrtom mjestu u Seriji s 46 bodova, dok je Torino 10. s 32 osvojena boda.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...znaci stigao neki mafijaski placenik u VAR sobu,Torinu se sprema pljacka.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi