Prosinečki objasnio razloge preuzimanja Kayserispora: Došao sam zbog nje...

Predsjednica ga nagovorila

Prosinečki objasnio razloge preuzimanja Kayserispora: Došao sam zbog nje...

M. Šljivak

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki od ove zime će predvoditi turski Kayserispor.


Nakon otkaza na klupi Zmajeva hrvatski stručnjak se vratio klupskom fudbalu i pokušat će ovaj turski tim spasiti ispadanja iz društva najboljih.

Prosinečki je imao nekoliko primamljivih ponuda na stolu, a za turske medije je govorio o razlozima zbog kojih je baš preuzeo Kayserispor.

"Najveći razlog što sam tu je predsjednica Berna. Po prvi put radim sa ženom kao predsjednicom jednog kluba. Vidio sam da je veoma ambiciozna i da na pravi način radi posao. Posvećena je i zato sam se odlučio doći ovdje. Uvjeren sam da ćemo skupa postići velike stvari", rekao je Prosinečki.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Za to će Robiju biti potrebno dosta posla jer je njegov tim trenutno na posljednjem mjestu sa samo 10 osvojenih bodova iz 17 utakmica.

Top Komentari

pero98
Sretno Robi.
1 0
Fce
Robi se ozenio sa Turkinjom haha mogao si trenirati i Sarajevo i oni imaju prijesednicu haha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi