Prosinečki okuplja Zmajeve u Beču
Naši reprezentativci se ovoga puta neće okupiti u Bosni i Hercegovini, već u Austriji gdje će i dočekati duel sa tom selekcijom

Slijede susreti sa Austrijom i Španijom

Prosinečki okuplja Zmajeve u Beču

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će nove utakmice igrati već početkom narednog mjeseca.

Zmajevima predstoji utakmica sa Austrijom u Ligi nacija koja će se igrati u Beču, a potom i prijateljski susret sa Španijom u Las Palmasu.

Selektor našeg nacionalnog tima Robert Prosinečki odlučio je da reprezentativce okupi upravo u austrijskoj prijestolnici i to 12. novembra, tri dana uoči utakmice na Ernst Happel stadionu.

Zmajevi će 12., 13. i 14. novembra imati treninge, a utakmica sa Austrijancima je zakazana za 15. u 20:45 sati.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Nakon duela sa Austrijom, ekspedicija naše reprezentacije otputovat će u Španiju gdje će 18. novembra igrati prijateljski susret sa Crvenom furijom, koja pod vodstvom Luisa Enriquea igra odlično.

Top Komentari

pogba69
Tek protiv Španije ćemo vidjeti koliko stvarno može ova nova reprezentacija sa Robertom.
42 0
neo
Da im vratimo konacno za 97 minutu
20 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi