Siniša Mihajlović otpušten iz bolnice u jako dobrom stanju

Završen još jedan ciklus terapija

Siniša Mihajlović otpušten iz bolnice u jako dobrom stanju

Siništa Mihajlović je napustio Sant'Orsola bolnicu, saopštava novinar italijanskog Sky Sporta Gianluca Di Marzio.

Mihajlovićeva hospitalizacija je završena nakon što je okončana planirana terapija.

Podsjetimo, Mihajlović je ljetos saopštio da boluje od leukemije, te je ubrzo krenuo sa liječenjem. Već nekoliko puta je boravio u bolnici gdje je podvrgavan terapijama u borbi protiv opake bolesti.

Nakon što je posljednji put otpušten iz bolnice, ova ustanova je izdala saopštenje - koje je objavila i Mihajlovićeva Bologna.

"G. Mihajlović je jutros otpušten sa hematološkog instituta Seragnoli nakon što su rezultati poslije obavljene antivirusne terapije bili pozitivni. Prema mišljenju osoblja koje provodi liječenje, stanje pacijenta je jako dobro", stoji u saopštenju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mihajlović se nakon napuštanja bolnice vratio kući, ali se vjerovatno tamo neće dugo zadržati.

Naime, srbijanski strateg želi stići u Rim i večeras biti na klupi svoje Bologne na meču sa Romom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti