Hošić nadmudrio Mrgudu: Tatar i društvo kući nose puni plijen!

Važna tri boda za goste

Hošić nadmudrio Mrgudu: Tatar i društvo kući nose puni plijen!

S. Mlaćo

Uzbudljivo je bilo i Tešnju gdje je NK Vis Simm Bau ugostio Goražde. Završilo je 2:1 za goste.

U prvom dijelu nije bilo golova, igralo se veoma tvrdo, te oprezno. U nastavku dosta uzbuđenja. Domaći su većinom dugim loptama pokušavali do gola, ali ipak Tatar postiže prvi pogodak na meču i dovodi svoj tim u vodstvo.

Deset minuta prije kraja isplatila se domaćima incijativa. Nakon prekida pogađa Denis Žerić.

Kada su se očekivali uraganski napadi domaćih, gosti sa 11 metara dolaze do novog vodstva. Ponovo je pogodio sjajni Kerim Tatar.

Gosti tako nose tri boda kući, dok domaći imaju za čime da žale, s obzirom da sigurno nisu očekivali ovaj kiks. Dženan Hošić je nadmudrio svog kolegu Ajdina Mrgudu, te je jasno da su čelnici Goražda napravili sjajan potez dovođenjem ovog ambicioznog stručnjaka.

Prva liga FBiH, 11. kolo:

NK Vis Simm Bau – FK Goražde 1:2

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Vis Simm Bau:Kragić, Mujanović, Kadušić, Smajić, Konjalić, Huseinspahić, Kovač, Imamović, Berbić, Pandžić, Žerić.

FK Goražde: Mujanović, Dučić, Jazvin, Tatar, Hrelja, Blagojević, Velić, Danilović, Islamagić, Đoković, Mihajlović.

Top Komentari

AsmirM
Pa ovaj Sim Bau nebi ni usao u FBiH da nije bilo Covida . A ovaj Mrguda je prevara pa licno zvao igrace i stimo rezultate al sve zataskano i slike bile na Avazu ,Klix .
1 0
Brazuka
Mrguda je trebao biti u zatvoru kada je slao poruke igračima da puste utakmicu to je bilo u avazu. Otkud on u sportu jos? Sada uzima nekog levata koji nema pojma.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti