"Prvo skoči pa reci hop": U Realu se poprilično izblamirali, za ispravku je bilo prekasno

Kraljevi blizu titule

"Prvo skoči pa reci hop": U Realu se poprilično izblamirali, za ispravku je bilo prekasno

A. Čaušević

Real Madrid čeka šampionsku titulu od 2017. godine, a za novi trofej Kraljevima je potrebna pobjeda u preostala dva kola La lige. 

Iako matematički još nisu osvojili titulu u Realu su već počeli praviti pripreme za šampionski pehar. Međutimm, malo su se prekalkulisali te su se poprilično izblamirali.

Naime, Real Madrid je u prodaju pustio šampionske dresove sa brojem 34 na leđima, a da titula još nije ni osvojena.

Nakon što su uvidjeli grešku, uspjeli su povući majice iz prodaje, međutim za ispravljanje greške je bilo prekasno jer su se Los Blancosi već našli na udaru kritika.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, cijena specijalnih dresova iznosi 109.95 eura.

Kraljevi će večeras na stadionu Alfredo di Stefano dočekati Villareal. Najbolje kvote za ovaj meč nudi kladionica Mozzart. Kompletnu ponudu pogledajte ovdje. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NodzeRM
Nece biti lagano, ali je veceras ovjera titule.
6 0
user1164
Ko je glup da misli da su graskom to objavili,naravno da je to malo bockanje sa strane barse i atletika.. I neka je,Hala Madrid
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi