Realu večeras sudi čovjek kojeg Ramos ne podnosi: Sje*at ću ga!
Foto - EPA

Kapiten Kraljeva nema dobar odnos sa sudijom

Realu večeras sudi čovjek kojeg Ramos ne podnosi: Sje*at ću ga!

M. Šljivak

Real Madrid večeras će protiv Villarreala imati šansu da osvoji titulu prvaka Španije.

Kraljevi eventualnom pobjedom na kolo prije kraja prvenstva završavaju sav posao, a i ovako je malo realno da će Barcelona uspjeti da nadoknadi četiri boda razlike u dvije utakmice.

Real je u prethodnom periodu dobijao brojne kritike. Mnogi ljubitelji fudbala, posebno navijači velikog rivala iz Katalonije, vjeruju da sudije itekako pomažu timu iz Madrida da dođe do titule prvaka.

Naravno, iz Reala takve navode odbijaju kao izričite gluposti, a nema dileme da će i večeras sudija meča protiv Villarreala imati dosta posla.

Meč protiv Villarreala će suditi Hernandez Hernandez sa Kanarskih Ostrva. Ovaj sudija nema lijepe uspomene na Real, posebno na Sergija Ramosa.

U susretu protiv Valencije 22. februara kapiten Kraljeva je žestoko napao Hernandeza nakon poraza od 1:0. Tvrdio je da Realu nisu dosuđena dva penala.

"Sjebat ću ga", poručio je Ramos po završetku ove utakmice, a nakon toga je otkrio šta je rekao sudiji:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sudije su prije imale više poštovanja i kapiteni su mogli razgovarati s njima. U ovom slučaju toga nema. On je arogantan. Pitao sam ga ima li kakvih problema sa mnom i ako ima da mi kaže, da možemo sve popraviti. U 10. minuti sam dobio žuti karton nakon što sam dobio lakat i gaženje od strane protivnika. Uzeo sam loptu, a on mi je dao žuti karton", rekao je Ramos.

Mozzart vam nudi mogućnost klađenja na meč Real Madrid - Villarreal, a opkladu ostavite OVDJE.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RZ88
Najodvratniji igrac u historiji fudbala. Kad se samo sjetim namjerne povrede Salaha.
7 6
Mirsad1705
Ovi novinari trebaju pod hitno kod očnog, ali i kod psihijatra. Pogledajte samo statistiku - kad je zadnji put neki sudija svirao penal PROTIV Reala? U utakmici protiv madridskog Atletika, sudija (čini mi se baš ovaj Hernandez, ali nisam siguran) svira kod kuće ne jedan već DVA penala PROTIV Barselone! Da ne pominjemo da je Ramos, JEDINO I ISKLJUČIVO zahvaljujući PENALIMA (to jest sudijama koje ih dijele šakom i kapom), postao najbolji strelac Reala???? Uzmite bodove Realu koje je osvojio zahvaljujući dosuđenim penalima - vidjećete na koje će se mjestlo plasirati?????????? Mene bi bilo sramota da pričam o fudbalu i da kažem da navijam za Real, ili bilo koji drugi klub kojem sudije umjesto vještine na terenu donose titule!!!!!
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.