PSG nudio 50 miliona za Allana, Napoli odbio
Napoli je ovog 27-godišnjeg veznjaka Udineseu platio 15 miliona eura, ali sada smatraju da je 50 miliona premalo (Foto: EPA)

Odbijena ponuda iz Pariza

PSG nudio 50 miliona za Allana, Napoli odbio

Midhat Šljivak

Francuski prvak PSG ponudio je ekipi Napolija 50 miliona eura za veznjaka Allana.

Kako navodi Corriere dello Sport, rukovodstvo tima iz Pariza susrelo se u Rimu sa ljudima iz Napolija. Ponudili su 50 miliona eura, ali je Napoli odlučio da ovu ponudu odbije.

Allan je u Parizu trebao biti zamjena za Adriena Rabiota koji je odlučio napustiti klub. Međutim, ponuda će morati biti veća ili će se Sveci morati okrenuti drugim opcijama.

Brazilski veznjak je član Napolija već četvrtu godinu. Stigao je iz Udinesea 2015. godine i postao je važna karika u igri tima sa San Paola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Svojim igrama je privukao veliku pažnju drugih ekipa, ali za sada prodaje nema.

Top Komentari

hame
zar niste pisali da PSG treba da prodaje igrače
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi