"Insigne nikada nije razmišljao da napusti Napoli"
FOTO: EPA

Njegov agent demantovao špekulacije

"Insigne nikada nije razmišljao da napusti Napoli"

Endin Čaušević

Fudbaleri Napolija sinoć su u gostima savladali Inter (1:0) u okviru 34. kola italijanske Serije A.

Ovom pobjedom klub iz Napulja došao je na samo jedan bod zaostatka u odnosu na Romu koja je na drugom mjestu koje donosi direktan plasman u Ligu prvaka. Jedan od boljih sinoć je bio Lorenzo Insigne koji je nedavno produžio ugovor s Napolijem iako je imao dosta ponuda.

Njegov agent Antonio Ottaiano izjavio je danas za italijanske medije da Insigne nikada nije razmišljao o odlasku iz Napolija. Poznato je da se spominjalo da bi mogao potpisati za Milan, no na kraju je Insigne produžio saradnju s Napolijem.

"Sinoć je pokazao da je jedan od najboljih igrača ovog kluba. Napoli igra jako dobro i vjerujem da će na kraju prestići Romu. Insigne nikada nije razmišljao da napusti Napoli, a priče da je bio na korak od Milana su čiste laži", rekao je Ottaiano.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije