"Neću nikad pjevati himnu, Srbija je zemlja i nas Muslimana"

Adem Ljajić još jednom poručio

"Neću nikad pjevati himnu, Srbija je zemlja i nas Muslimana"

Adnan Beganović

Adem Ljajić sjajno igra u Fiorentini i sigurno je da ima mjesta u srbijanskom nacionalnom timu, no Siniša Mihajlović ga se odrekao zbog toga što nije htio pjevati himnu Bože pravde.

Siniša Mihajlović odrekao se Ljajića zbog toga što nije pjevao srbijansku himnu, no ovaj sjajni igrač i danas tvrdi da nikad neće igrati zac reprezentaciju ako je uslov za to pjevanje Bože pravde.

"Igrao sam u svim kategorijama reprezentacije i nikad od mene niko nije tražio da pjevam himnu. Srbija je zemlja i nas Muslimana. Ako je uslov za igranje u nacionalnom timu pjevanje hime, sigurno je da neću nikad igrati", za Gazzetta dello Sport je izjavio Ljajić.

"Potpisao sam pravilnik, ali ga prije toga nisam pročitao", dodao je fudbaler Fiorentine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.