"Zidane ne voli Jamesa, zato igra tako malo"

Tako smatra legendarni Kolumbijac

"Zidane ne voli Jamesa, zato igra tako malo"

Kolumbijski vezista iz redova Real Madrida James Rodriguez igra jako malo otkad je na klupu Kraljevskog tima stigao Zinedine Zidane.

Legendarni kolumbijski vezista Carlos Valderrama smatra da je razlog tome taj da Zinedine Zidane ne voli Jamesa Rodrigueza.

"Čak i da zabija tri, četiri ili pet golova, Zidane ga neće staviti u igru. James je igrač kojeg Zidane ne voli", rekao je Valderrama i nastavio:

"Ancelotti ga je stavljao u igru i James je igrao dobro, kasnije je to radio i Benitez ali ne i Zidane. Ne razumijemo što se događa".

Podsjetimo da je James bio neizostavni član prve postave Real Madrida dok na klupu ovog kluba nije sjeo Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Rodriguez je ove sezone odigrao 23. meča u Primeri od čega je samo 15. puta bio starter. U strijelce se upisao sedam puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi