Kontroverzni Rade Bogdanović brutalno izvrijeđao Francuza: "Bože sačuvaj na šta čovjek liči"
Rade Bogdanović prozvao Francuza (Foto: EPA)

Bez dlake na jeziku

Kontroverzni Rade Bogdanović brutalno izvrijeđao Francuza: "Bože sačuvaj na šta čovjek liči"

Midhat Šljivak

Fudbalski analitičar Rade Bogdanović imao je veoma zanimljivu najavu utakmice između Francuske i Austrije, a dotakao se samo jednog čovjeka - defanzivca Julesa Koundea.

Rade Bogdanović poznat je po veoma kontroverznim izjavama u javnom programu. Često je u centru pažnje zbog onog što govori i apsolutno nikoga ne štedi.

Protekle noći na udaru mu je bio reprezentativac Francuske Jules Kounde. Ne može da vjeruje da takav lik uopšte igra za nacionalni tim Trikolora.

"Bože sačuvaj na šta ovaj Kounde liči. Bilo je na društvenim mrežama. Ono je tako neukusno", rekao je Bogdanović u programu RTS-a aludirajući na to da se na okupljanju reprezentacije pojavio u štiklama.

Imao je Bogdanović šta reći i za Engleze. Na meti su mu bili Harry Kane i selektor Gareth Southgate.

"Onaj Kane nikada ništa nije osvojio, a mi ga favorizujemo da će nešto osvojiti. Hajde da i to vidimo. Imali su dva šuta u drugom poluvremenu, a mi smo ih stavili kao kandidata za osvajanje EP", rekao je Bogdanović i zatim se okrenuo engleskom selektoru.

Oglasi

"Taj selektor mi 'smrdi'. Desni bek Trippier mu igra lijevo, desni bek Arnold veznog. Previše mi je pametovao za moja shvatanja", poručio je Bogdanović.

Za igru Srbije je imao dosta pohvala. Ipak, vjeruje da u ekipi fale određeni igrači.

"Fali nam jedan Slaviša Jokanović u sredini, jedan Dragiša Binić naprijed, te Roberto Carlos na lijevom beku. Šalim se. Fale nam bekovi. Fudbaler s lijevom nogom danas je bogatstvo", rekao je Bogdanović.

Bogdanović smatra da je Vlahović bio igrač manje

Rade Bogdanović nije sretan zbog pozicije koju je igrao Dušan Vlahović tokom prvog poluvremena. Komentarisao je to tokom pauze.

Oglasi

"Imamo igrača manje u prvih 45 minuta, a to je Vlahović. On prvi put otkako ga majka rodila igra po desnoj strani", naveo je Bogdanović i dodaje:

"On je centarfor, dao je 16 golova, a igra po desnoj strani. Imaš ljevaka Živkovića, fali ti igrač u sredini, vidjeli ste gol. Mnogo je jednostavno da igrač prođe u sredini i zabije gol. Svi gledaju loptu, a niko igrača."

Na kraju je Bogdanović pohvalio igru nacionalnog tima. Ističe da je bilo dosta pozitivnosti i da s ovakvom igrom Orlovi mogu proći u narednu rundu takmičenja.

Naredni izazov za Srbiju je meč sa Slovenijom u četvrtak, a u posljednjem kolu grupne faze Orlovi igraju s Danskom.

Top Komentari

Gr0hot
Rece Rade debilcina
0 0
Twista
Ovo rece Rade!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi