Rade Krunić slomio stopalo: Upitan i za baraž?

Crne slutnje se obistinile

Rade Krunić slomio stopalo: Upitan i za baraž?

S. Grebović

Službena stranica AC Milana danas je objelodanila stepen povrede bh. reprezentativca Radeta Krunića.

Pregledom je ustanovljeno da je Rade Krunić slomio metatarzalnu kost desnog stopala, te da povreda zahtjeva poseban tretman. Pretpostavlja se kako će proces oporavka trajati oko mjesec dana.

Povredu je zaradio u meču sa Torinom u okviru Kupa Italije kada je teren napustio u 80. minuti, nakon čega ga je zamjenio Hakan Calhanoglu koji je postigao gol za izjednačenje u zadnjim trenucima utakmice u kojoj su Rossoneri kasnije slavili 4-2.

Bh. reprezentativac je ove sezone u crno-crvenom dresu odigrao ukupno 11 utakmica, a upisao je jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Postavlja se pitanje hoće li Krunić biti spreman za utakmicu protiv Sjeverne Irske 26. marta i eventualnu finalnu protiv Slovačke ili Irske pet dana kasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi