Rade Krunić napušta Milan, zna se koji klub ga želi dovesti u januaru

Ostaje u Seriji A

Rade Krunić napušta Milan, zna se koji klub ga želi dovesti u januaru

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Rade Krunić ljeto se povezivao s nekoliko italijanskih klubova, ali je na kraju ostao u Milanu.

Krunić u prvom dijelu sezone nije bio baš standardan, ali mu je Stefano Pioli dao minutažu s kojom može biti zadovoljan s obzirom da je klub htio da ga proda pred početak sezone.

Ljetos je za Krunića najveći interes pokazao Torino koji je nudio oko sedam miliona eura, ali na kraju od transfera nije bilo ništa jer Milan nije pristao na cifru koja je ponuđena za bh. reprezentativca.

No, Calciomercato jutros piše da bi Krunić u januaru mogao da napusti Milan. Pioli je poručio čelnicima kluba da Krunić može ići ako dođe ponuda koja će zadovoljiti ukuse kluba.

Navodno, u borbu za Krunića ponovo se vratio Torino koji je sada spreman ponuditi osam miliona eura koliko je Milan prvobitno tražio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Torino želi u januaru da pojača ekipu jer igraju očajno i nakon 14 odigranih kola nalaze se na posljednjem mjestu sa svega osam bodova. Krunić bi mogao biti jedna od glavnih meta Torina i jasno je da bi tamo imao dosta više prostora za igru jer u Milanu u veznom redu konkurencija su mu Kessie, Bennacer i Tonali.

Ukoliko Krunić potpiše za Torino onda će se pridružiti saigraču iz reprezentacije Ameru Gojaku koji je ljetos iz Dinama stigao u ovaj klub.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dragonBH
Ako ce sjedit na klupi, bolje je da ide al ne u neki klub koji se bori za opstanak..
7 0
user1583752673
Ne idi. Gdje ces tamo bolan
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi