Napustio Inter: Radja Nainggolan stigao na ljekarske preglede

Ponovo u Cagliariju

Napustio Inter: Radja Nainggolan stigao na ljekarske preglede

E. Čaušević

Belgijski veznjak Radja Nainggolan u januaru će sigurno napustiti Inter.

Nainggolan se u Inter vratio ljetos nakon posudbe u Cagliariju, ali se u prvom dijelu sezone nije naigrao na Meazzi i Antonio Conte je odlučio da je najbolje da ponovo potraži novi klub.

Prethodnih dana Nainggolan se povezivao s prelaskom u Sassuolo, ali od toga neće biti ništa. On je pokazao želju da se ponovo vrati u Cagliari, a klub sa Sardinije je brzo reagovao.

Fabrizio Romano je objavio prije nekoliko trenutaka da su Cagliari i Inter ekspresno postigli dogovor, te da će Nainggolan ponovo igrati u ovom klubu na posudbi do kraja sezone.

Nainggolan je večeras doputovao u Cagliari i sutra će obaviti ljekarske preglede nakon čega će biti zvanično predstavljen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 32-godišnji veznjak je odigrao ove sezone svega pet mečeva za Inter i na terenu je proveo ukupno 45 minuta.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hacmu
Ovo je masina od igraca... Zvijer...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi