Nestvarna scena u Kragujevcu: Igrač ušao u igru, pa odmah istjeran, Dudić objasnio šta se desilo

Nesvakidašnja situacija na meču Radničkog i Zvezde

Nestvarna scena u Kragujevcu: Igrač ušao u igru, pa odmah istjeran, Dudić objasnio šta se desilo

Endin Čaušević

Crvena zvezda slavila je danas u gostima protiv Radničkog sa 4:3 u okviru 11. kola srbijanske Superlige, a utakmicu je obilježila nevjerovatna situacije pred početak drugog dijela. Feđa Dudić ubacio je u igru jednog igrača s klupe, ali on je ubrzo istjeran s terena zbog nesvakidašnje greške kluba iz Kragujevca.

Radnički predvođen Feđom Dudićem pružio je odličan otpor aktuelnom prvaku Srbije i uspio je postići čak trii gola, ali to na kraju nije bilo dovoljno ni za bod.

Ekipa iz Kragujevca povela je golom Gluščevića, ali je Olayinka donio Zvezdi preokret. Nakon toga Geoffrey pogađa za 2:2, no u samom finišu prvog dijela Zvezda je ponovo povela kada je Ivanić pogodio za 2:3.

Četvrti za gol za Zvezdu sredinom drugog poluvremena postigao je ponovo Ivanić, dok je konačnih 3:4 u današnjoj utakmici postavio Zorić u trećoj minuti sudijske nadoknade.

Međutim, ono što je obilježilo današnju utakmicu desilo se pred sami početak drugog poluvremena kada smo vidjeli nesvakidašnju situaciju. Dudić je htio izvršiti trostruku izmjenu što je i uradio, ali potom cirkus na terenu.

Oglasi

Na teren je, između ostalih, ušao u Miloš Vidović, ali samo desetak sekundi kasnije su ga istjerali s terena jer on uopšte nije bio u zapisniku za ovu utakmicu.

Sudija je dao i znak za nastavak meča, a nakon toga utakmica je prekinuta jer je ustanovljeno da Vidovića nema uopšte u zapisniku i da nema pravo da igra. Nakon toga izmjena je poništena, a Dudić je poslao drugog igrača na teren.

Nakon utakmice bh. stručnjak je pokušao da objasni šta se desilo i ko je krivac što Vidovića nije bilo u zapisniku iako je on računao na njega.

"Vidjeli ste i na poluvremenu napravim jednu izmjenu, momak nije u zapisniku i desi se sve što ne treba i krene sve kontra. Mislim da je tu napravio grešku naš čovjek koji je zadužen za to. Nije u zapisnik unio igrača koji je trebao da uđe. Poslije ulazi drugi koji je nezagrijan i onako totalno neplanirano", rekao je Dudić nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Vidović je dobio čak i kapitensku traku kada je ušao na teren, no istu je morao predati kada mu je sudija pokazao da napusti travnjak i ode u svlačionicu. Zaista nevjerovatna scena u Kragujevcu.

Top Komentari

plemic
cirkus na terenu, cirkus u članku, dudićevi postigli četiri gola a izgubili 3-4. svašta se ovdje može pročitati.
3 0
omer
Je..a vas srbijanska super liga. Da sam vlasnik ovog portala ne bi ovdje bilo nijedne rijeci o prvenstvu Srbije.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi