Rafael Leao karijeru nastavlja u Premiershipu?
FOTO: EPA

Velika želja Evertona

Rafael Leao karijeru nastavlja u Premiershipu?

Haris Zilić

Milan bi na kraju ove sezone mogao ostati bez jednog od bitnih igrača u rotaciji.

Napadač 22-godišnji Rafael Leao na meti je Evertona, a Karamele će učiniti sve da ovaj fudbaler bude stanovnik Liverpoola od narednog ljeta.

Leao sa Rossonerima ima ugovor do 2024. godine, a trenutna vrijednost mu je 35 miliona eura, tako da Milan sigurno neće za "siću" pustiti portugalskog napadača.

Ostrvski mediji prenose vijest da je pored Evertona za usluge pomenutog napadača zainteresovan i Wolverhamtpon koji je poznat po portugalskoj koloniji fudbalera, ali male su šanse da bi Vukovi mogli platiti veću količinu novca za napadača Milana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone Leao je u dresu Milana odigrao 27 utakmica u svim takmičenjima, postigao deset golova i upisao šest asistencija.

Top Komentari

MirzACM
U Milanu i narednu sezonu igra LP, ove godine mozda uzme i prvenstvo, naj boji nogomet u karijeri igra i sad da ide u Everton da se bori za opstanak...bich please
7 0
King_Kenny
...ovo je najbolji dokaz koliko su italijanska liga i konkretno Milan propali...da im raspali Everton i Wolverhampton kupe jednog od boljih igraca...prije 15-20 godina bilo bi nezamislivo da ovi klubovi od jednog Milana mogu kupiti i nekog nebitnog rezervnog igraca,niti bi taj htio ici iz Milana...steta sto je takav velikan spao na ovako niske grane,ovi vlasnici su neka bijeda,njih trebaju otjerati.
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije