Real Madrid spremio novu transfer "bombu" za ljeto?

Kontakti su uspostavljeni

Real Madrid spremio novu transfer "bombu" za ljeto?

Endin Čaušević

Italijanski mediji objavili su jutros da čelnici Milana razmišljaju o prodaju Rafaela Leaa.

Leao je prošle sezone bio jedan od ponajboljih igrača Rossonera i vodio je ovaj tim do Scudetta sjajnim igrama u finišu sezone.

Portugalac je uspio na 42 utakmice da zabije 14 golova i upiše 12 asistencija čime je pokazao o kakvom talentu se radi. Nekoliko evropskih klubova pokazalo je interes za ovog 23-godišnjaka, ali su iz Milana nedavno poručili da on nije na prodaju.

Međutim, kako je objavila La Gazzetta dello Sport čini se da su se u Milanu predomislili i odlučni su da prodaju Leaa ukoliko dođe neka dobra ponuda.

Prvobitno su poručili da on može ići samo ako neko aktivira otkupnu klauzulu od 150 miliona eura, ali sada su postavili cijenu za Portugalca u iznosu od 100 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, najveći interes za ovog igrača pokazao je Real Madrid iako Kraljevi na toj poziciji imaju Viniciusa Juniora. Kraljevi su spremni da kupe Leaa ukoliko uspiju da se dogovore s Milanom, a Portugalac je već poručio da nema ništa protiv odlaska u madridski klub.

Kontakti su već uspostavljeni, a da li će na kraju doći do dogovora ostaje nam da vidimo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1655232295
Pretjeruje Real, nagomilavaju igrace, samo 11. moze da igra, da li to znaju?
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi