Navijači Chelseaja su odmah pokazali šta misle o Sterlingu
FOTO: EPA

Prije prvog treninga

Navijači Chelseaja su odmah pokazali šta misle o Sterlingu

H. Zilić

Raheem Sterling novi je fudbaler Chelseaja.

Sterling je odlučio da napusti Manchester City nakon što mu je postalo jasno da više u ovom klubu nema minutažu kao nekada, te će sreću potražiti u redovima londonskih Plavaca.

Dolazak Sterlinga izazvao je euforiju među navijačima Chelseaja, a tome svjedoče i prizori iz SAD-a gdje se Chelsea nalazi na pripremama.

Prije treninga ekipe, Sterlinga je dočekao veliki broj navijača tima iz Londona sa željom da dobiju autogram i fotografiju.

Sterling bi mogao biti dobro pojačanje za Chelsea, a prema prvim slikama, navijači su sa oduševljenjem dočekali njegov dolazak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Reprezentativac Engleske je za Građane u proteklih sedam sezone nastupio u 339 utakmica i postigao je 131 pogodak. Osvojio je četiri titule Premiershipa i sedam drugih trofeja.

Sterling će u Chelseaju zarađivati više novca nego u Cityju. Njegov ugovor iznosi 300.000 funti sedmično, a u sada svom već bivšem klubu imao je 200.000 funti na sedmičnom nivou.

Top Komentari

Kiss
Chelsea je doveo prava pojačanja,biti će konkurencija citiyu i liverpoolu,dobra ekipa
5 0
haris1000
Nevjerojatno da ga je City pustio, nema zamjene za njega,teško da ga griliš može zamijeniti, ako Tuhelj.poslozi celzi, ove godine trka ravnopravno u troje city liverpool i celzi, tu je i totenhem,ostali su ipak daleko
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi