Rahimić pred Orašje: Pobjedom trasirati put ka Premijer ligi
Velež je lider na tabeli, te u Mostaru svi vjeruju u plasman u Premijer ligu. Ipak, sada ih čeka vjerovatno najteži ispit u dosadašnjem dijelu sezone.

Rođeni na teškom ispitu

Rahimić pred Orašje: Pobjedom trasirati put ka Premijer ligi

S. Mlaćo, foto: V. Bernadić

Pred nogometašima Veleža je novi težak ispit. Nakon 'petarde' protiv Novog Travnika, Rođeni će u goste Orašju. Labudovi sa Save kući rijetko gube bodove, te su u Veležu svjesni da ih čeka težak posao. 

Ibro Rahmić je ipak optimista i vjeruje da će se Orašje nadigravati, te da to može pomoći njegovom timu koji još uvijek ne zna za poraz.

"Čitao sam njihove izjave i vidim da su jako motivisani. Mislim da mi moramo biti svjesni da će svaka ekipa dati maksimum protiv Veleža i to nam treba biti dodatni motiv. Nadam se da će igrači shvatiti da je vrlo važa utakmica jer poslije nje imamo protivnika koji su slabije kvalitete. Pobjeda bi nam trasirala put ka Premijer ligi", ističe šef struke FK Velež.

U listu strijelaca protiv Novog Travnika upisao se i mladi Haris Ovčina.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Poslije Novog Travnika u dobroj smo atmosferi. Nadam se da ćemo u Orašju upisati tri boda, a vidimo da su oni neugodna ekipa, posebno dobro igraju kući gdje osvajaju najviše bodova. Mi idemo na pobjedu, te se nadamo da će se glavni konkurenti okliznuti", kazao je Ovčina.

Kada je igrački kadar u pitanju, Rahimić u Orašju ne može računati na povrijeđenog Behrama. Meč u Orašju iga se sutra sa početkom u 14:30 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

velez mo
HAJMO RODENI.
30 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti