Raiola stigao u grad: Odlučuje se sudbina zvijezde Serije A!

Zategnuti odnosi

Raiola stigao u grad: Odlučuje se sudbina zvijezde Serije A!

Admin Čaušević

Zajedno sa Faliem Ramadanijem Mino Raiola je "alfa i omega" na Apeninima kada su u pitanju fudbalski menadžeri. 

Raiola zastupa neke od najboljih igrača Serije A, a među njima je i Lorenzo Insigne, ofanzivac Napolija i reprezentacije Italije.

Odnosi između Insignea i klupskog rukovodstva te navijača su u posljednje vrijeme zategnuti zbog čega je Raiola tokom dana stigao u Napulj.

Insigne i Raiola su razgovorali o budućnosti 27-godišnjaka koja bi trebala biti daleko od stadiona San Paolo. Tokom meča s Arsenalom u Evropa ligi prilikom izmjene ispraćen je zvižducima.

Omaleni fudbaler odlične tehnike s Napolijem ima ugovor do 2022. godine, ali još jedna sezona bez trofeja i nesuglasice sa Aureliom De Laurentiisem bi mogli uticati na odluku da promijeni sredinu.

Želi ga Atletico

Atletico je zainteresovan za Insignea i sprema ponudu za kapitena Napolija. Međutim, ako je vjerovati špekulacijama ponuda kakvu na umu imaju čelnici Atletica neće zadovoljiti apetite Napolija.

Navodno je Atletico spreman na ljeto ponuditi 50-55 miliona eura za Insignea, ali prvi čovjek Napolija Aurelio De Laurentiis za svog fudbalera želi stotinjak miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Treba istaći da nikakva zvanična ponuda još nije upućena, a tek na prelaznom roku ćemo znati da li su se Atletico i Napoli dogovorili oko cijene.

Insigneov odlazak iz Napolija je sve izvjesniji, s obzirom da je u zadnje vrijeme došlo do tenzija između njega i trenera Ancelottija.

Top Komentari

Adnanos
Atletico je spanski Napoli
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti