Raioline dvije zvijezde bi mogle zaigrati za Napoli

Poznati agent otkrio

Raioline dvije zvijezde bi mogle zaigrati za Napoli

Jedan od najpoznatijih fudbalskih agenata Mino Raiola najavio je da mi njegovi igrači Zlatan Ibrahimović i Mario Balotelli mogli obući dres Napolija. 

Raiola je otkrio da je Ibrahimović "zaljubljen" u Napulj i da nije nemoguće da jednog dana zaigra za Napolitance, a također ne otpisuje mogućnost ni da pod Vezuvom završi Mario Balotelli. 

"Ibrahimović je oduvijek bio zaljubljen u Napulj i strast Napolitanaca. On je odrastao u porodici koja je slična njima. Znam također da ga De Laurentiis poznaje, a sa Zlatanom se nikad ne zna", zagonetan je Raiola. 

Kada je u pitanju Balotelli, italijanski napadač se preporodio odlaskom u Nicu i sve su glasnije špekulacije da bi se mogao vratiti u Seriju A. U medijima se kao jedna od opcija nameće Napoli. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mariju je super u Nici jer želi da pokaže svijetu da se smirio, on samo želi da radi. Puno timova se raspitivalo za njega, ali svima smo rekli da ćemo sačekati par mjeseci prije nego što donesemo odluku o budućnosti. Ne isključujemo nikog, ni Napoli, ni bilo koji drugi klub. Vidjet ćemo kako će se situacija na ljeto razvijati", poručio je poznati agent. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi