"Od uprave sam tražio tri napadača, kao svi su bili nedostupni, pa završili u drugim klubovima"

Rangnick se žali

"Od uprave sam tražio tri napadača, kao svi su bili nedostupni, pa završili u drugim klubovima"

Eldar Ganibegović

Manchester United ima sezonu za zaborav.

Iz domaćih kupova su ispali jako rano, u Ligi prvaka su stigli samo do osmine finala, a što je najgore elitno takmičenje uopšte neće vidjeti naredne sezone zbog očajnih izdanja u Premier ligi.

Kao šlag na tortu, sinoć su Crveni đavoli osramoćeni rezultatom 4:0 kod Brightona. Do kraja sezone imaju odigrati još samo jednu utakmicu i to protiv Crystal Palacea 22. maja i nada ti se da i West Ham neće skinuti sa šestog mjesta, jer na peto svakako ne mogu.

Nakon ove sezone na klupu će umjesto Ralfa Rangnicka Erik ten Hag, a upravo se njemački stručnjak sada požalio kako je od uprave tražio tri napadača i da su na kraju svi završili u drugim klubovima.

"Tražio sam napadača zimi, ali su mi rekli da nema nikoga ko je dobar i dostupan. Onda ste vidjeli šta se dogodilo"

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Liverpool je uzeo Luisa Diaza, Manchester City se dogovorio s Julianom Alvarezom, a Dušan Vlahović kojeg sam preporučio kad je bio u Fiorentini, potpisao je s Juventusom. To je tako", rekao je Ralf Rangnick, prenosi GOAL.

Podsjetimo, Rangnick je na klupu Uniteda sjeo u novembru naslijedivši Ole Gunnara Solksjaera, a naredni posao će mu biti selektorsko mjesto na klupi Austrije. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...sta ce vama Luis Diaz da upropastite onakvu igracinu...sreca pa nije presao tamo,ostali bi uskraceni za jednog majstora fudbalske igre...
3 5
Kugla
Da nije ovaj doso mislim da bi zavrsili madju prve 4 ekipe
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi