Stigla prva zvanična ponuda, ali Ramos ju je glatko odbio

Navodno je poznato gdje želi da ide

Stigla prva zvanična ponuda, ali Ramos ju je glatko odbio

Esmer Oštraković

Sergio Ramos je još uvijek slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor koji je imao sa Paris Saint-Germainom.

Svima je jasno da je Ramos godinama unazad jedan od najboljih štopera na svijetu, a u posljednje vrijeme ga se povezuje sa prelaskom u Inter Miami.

Osim odlaska u MLS, govori se da bi karijeru mogao nastaviti u Saudijskoj Arabiji, ali navodno postoji i ponuda od Seville.

Naravno on je u ovom timu počeo svoju fudbalsku karijeru, te nije isključena opcija da je tamo i završi.

Ipak, prva zvanična ponuda nije Ramosu nije stigla niti od jednog od navedenih klubova, već od Galatasaraya.

Oglasi

Ovaj tim je već doveo Wilfrieda Zahu, Angelina, Bakambua, vratili su Icardija, ali tu ne žele stati sa pojačanjima.

Navodno su poslali ponudu za Ramosa, ali im se on samo zahvalio, te je navodno otkrio kako karijeru želi završiti u MLS-u.

37-godišnji Ramos je sa Španijom osvojio naslov svjetskog prvaka te dva puta Evropsko prvenstvo, a može da se pohvali i sa četiri trofeja Lige prvaka osvojena sa Real Madridom.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Uz to, pet puta je sa Realom bio na krovu Španije, a dva puta sa PSG-om osvajao naslov u Francuskoj. S Parižanima je osvajao i Superkup.

S obzirom na to kako izgleda i koliko se brine o svom tijelu, čini se da će Ramos bez problema odigrati još nekoliko sezona, ali očito podaleko od Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi