Ramsey objavio fotografiju u dresu Juventusa, a prvi se oglasio Miralem Pjanić

Stara dama dobila pojačanje

Ramsey objavio fotografiju u dresu Juventusa, a prvi se oglasio Miralem Pjanić

Endin Čaušević

Aaron Ramsey od danas je i zvanično novi fudbaler Juventusa iako je još prije skoro pola godine to bilo poznato javnosti.

Ramsey je odlučio napustiti Arsenal nakon što mu je istekao ugovor, a kao slobodan igrač potpisao je za Juventus. Velšanin je Juve izabrao još u januaru, a od danas je i zvanično član Stare dame.

Ovaj 28-vezni igrač je objavio danas fotografiju na Instagramu u dresu Juventusa i sam poručio da je od danas i zvanično novi igrač aktuelnog prvaka Italije.

Ramsey je dobio mnoge čestitke u komentarima, a oglasio se i bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji je kratko napisao "Dobrodošao Aaron".

Jasno je da će Ramsey i Pjanić biti konkurencija u veznom redu, ali očito da našem reprezentativcu ne smeta dolazak dojučerašnjeg igrača Arsenala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

View this post on Instagram

Ufficiale ⚪️⚫️ @juventus #finoallafine

A post shared by Aaron Ramsey (@aaronramsey) on

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Ofanzivniji i bolji iza napadaca od Pjanketa,ali ne igraju na istoj poziciji, pa ga nece izbaciti iz tima.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi