22

Komentari (22)

Eno30
Kako moze neko navijac niti i navijati za sve najave klubove u ligama, za mene pravi navijac to nikad ne moze. Ja navijam za Manchester United preko 20 godina i njihov sam navijac i kad su trali sve i kad su gubili. Drag mi je Dortmund i Inter pogotovo sad jos gdje igra nad Dzeko. Postujem velike klubove koji godinama decenijama uvjek su u vrhu a ne ove sad klubove kao city ili psg koji nemaju apsolutno historiju niti jednu osvojenu ligu prvaka ili liga evrope. Najdraži igrac mi je bio Ronaldo Brazilac i Ronaldinjo. Posle Bosne moje od reprezentacija najdraza repka mi je bila Brzil i Holandija i naravno respect komsijama Hrvatskoj. Najboljeg trenera smatram sad Klopa respect Gvardiola, Zidanu i Inzagiu. Ima jos njih dosta od fudbalera do ovih trenera ne mogu sve nabrajati
Klicko
@Eno30 Super.Reci nam još nešto o sebi
davide.azzurri
Sad se nek naprave visoki pressing na peto mjesto
Klicko
@Sars33 da li si zadovoljan prijatelju?Ja jesam.GGMU
Sars33
Evo kamen mi pade sa srca...
Gdje nam je @King_Kenny da nam poruci neku njegovu hejtersku poruku
Klicko
@Sars33 volim ja i Liverpool.Iz engleske lige navijam za Man U i City,Chelsea,Liverpool.Iz spanije za real m,barselonu i atletiko m.Njemacka:Bayern i Borusija D.Francuska:Psg.Italija:Inter,Milan i Napoli.Portugal:Benfica,Porto i Sporting.
Sars33
@Klicko
Ma ti si nam @Klicko multipraktik
Sars33
@Klicko
Ja ti samo United i Real
Klicko
@Sars33 mora jedan pobjedit da ga yebes za vikend
Malmi_Suomi
@Sars33 sad će @King_Kenny sa trebom je , kupuje neke stvari u SCC pa javit će ti se .
Maloprije smo se čuli, kaže " treba" i ja rekoh ništa. Preča treba nego ja i ss.ba i razumijem u potpunosti. Kaže ima zevagu i fonasi waoooo.
- : ))))
Malmi_Suomi
@Klicko okano moje . Koliko ti to nabroja klubova ??
Jarane pa ima ih tovar šta je to.
Ja navijam za Sarajevo a SIMPATIZER sam Real Madrid-, Liverpool-a i MUNITED-a. To su tri kluba i još simatišem Bayern.
4 kluba i to je puno ali samo ih " simpatišem " ne navijam .
Pozzz
Sars33
@Malmi_Suomi
Ma laze te, otiso on sa mamom mora u Bingo, pa ga stid. Al et mora i to neko
Klicko
@Malmi_Suomi navijam zivotom,bodrim dok me grlo ne izda.Ljubav je to :D
Miskee
Navijaš za Bayern?Jupiiiii.Pozz prijatelju
Malmi_Suomi
@Klicko okano moje , samo ti navijaj ja neman ništa protiv ali reci mi " KONKRETNO " za koga ti " navijaš '?
Puno je to klubova i napisi mi drug ( smanjenu listu klubova ) npr. kao što sam ja) 3 4 kluba.
Pozzz drug
King_Kenny
@Malmi_Suomi ...kako se moze simpatisati i Liverpool i Manchester United,pa to dvoje je nespojivo...mislim da si ti jedini covjek na svijetu koji navija za oba ta kluba...nisam bio sa trebom,bio na poslu,a zaboravio ponijeti mobitel,ubio sam se od dosade...
King_Kenny
@Sars33 ...bit ce vraceni u realnost cim nalete na neku ozbiljniju ekipu...ja bi volio da u subotu igraju drugi mec sa Liverpoolom da ih pocaste jos jednom petardom.
Sars33
@King_Kenny
Samo zbog Oleta smo popusili 5:0, sljedeci put se pazite ;D
Malmi_Suomi
@King_Kenny hajde ja te vadio na trebu jbg pitaju za tebe i tražena si roba hahahaha.
Ja ja , nema mobitela i dosada.
Mobiteli postali davno ŠEJTANI vjeruj mi.
A pitaš me kako Liverpool i MANU zajedno?
Nemam pojma vjeruj mi ali od čini mi se negdje od 1998 ili 97 sam počeo pratiti PL i to su 2 kluba koje sam na prvu zagotivio. Jbga šta ću, to je istina ne mogu da lažem.
Vozdra i meni spojivo hehehe samo dobra volja i ljubav.
Pozz
King_Kenny
@Sars33 ...nema to veze sa Solskjaerom,isto kao sto u Barceloni nije imalo veze sa Koemanom...nakon jedne pobjede na guzove protiv Crystal Palacea se odmah od ovog Rangnicka pravi neki svjetski takticar koji je preporodio ekipu i pjevaju se hvalospjevi...ovo bi i Solskjaer pobijedio...sad ide niz utakmica sa slabijim protivnicima i sad kad ovaj uveze jos koju pobjedu protiv levata ovdje ce danima bombardovati o njegovoj genijalnosti...a sve jace utakmice su odradjene prije njegovog dolaska...podsjeca me to na situaciju kad je Susic dobio otkaz,uzeo bod superjakoj Belgiji,bod Walesu u gostima koji je kasnije bio polufinalista EP,par utakmica izgubio i dobio otkaz,i onda dosao Bazdarevic pobijedio 2 protiv Andore,Izrael i Kipar i on odma bolji od Susica.
Adis12345
Pratim junajted odavno i junajted ovako organizovano sa presingom nije odigrao jos od doba fergija..Rangnick je imao samo jedan trening od 45 min i uspio im je objasniti kako da vrse presing..najbolji treneri su njemacki treneri iz prostog razloga sto stvaraju tim i timsku igru a ne forsiraju pojedince i uvedu disciplinu pa cak i ronaldu koji ovoliko nije trcao u zadnjih 10 utkmica ko protiv palasa.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.