Ranieri govorio o sukobu El Shaarawyja i Džeke: To se dešava u svakoj porodici

Trener Rome govorio na press konferenciji

Ranieri govorio o sukobu El Shaarawyja i Džeke: To se dešava u svakoj porodici

Trener Rome Claudio Ranieri govorio je na današnjoj press konferenciji pred Napoli između ostalog i o sukobu između Stephana El Shaarawyja i Edina Džeke.

Podsjetimo, njih dvojica su se, prema izjvještajima italijanskih medija, sukobila nakon poraza protiv SPAL-a, a tom prilikom je Dijamant navodno svog saigrača objesio za vješalicu.

Naravno, italijanski novinari nisu propustili priliku da Ranierija na prerssici pitaju o tome, a odgovor nekadašnjeg trenera Leicestera je bio vrlo smiren.

"Sukob između Džeke i El Shaarawyja? To se dešava u svakoj porodici, ali oni su to riješili", kratko je prokomentarisao trener Vučice.

Podsjetimo, Džeko je zbog pomenutog sukoba novčano kažjen od strane kluba, ali će biti u konkutrencviji za susret protiv Napolija koji je na rasporedu sutra.

Džeko nakon kazne pokazao El Shaarawyju da je pravi gospodin

Po povratku sa reprezentativne pauze, Džeko je imao informativni razgovor sa čelnicima kluba sa Olimpica te je tom prilikom odlučeno da bude novčano kažnjen zbog incidenta. Također, potvrđeno je da je potpuno spreman i da će biti u konkurenciji za susret protiv Napolija.

Corriere dello Sport prenosi kako se Džeko na jučerašnjem treningu izvinio El Shaarawyju tako što mu je pružio ruku pred čitavom ekipom te je ostatku tima poručio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Pogriješio sam! Sada smo svi zajedno, još uvijek možemo napredovati na tabeli", poručio je Džeko, prenosi pomenuti izvor.

Zanimljivo, Roma je najkon incidenta kaznila samo Džeku, dok je El Shaarawy prošao bez kazne.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Popaye
Šaraf ga zajebawo što Nzonzi guzi Amricu i logično dijamantu puko film treba sada biti uz Edina nije lahko kad ti djeca liče na Nzonzija Edine voli ih ko da su tvoja
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi