Ranieri nakon potopa od Liverpoola: Možda su moji momci bili zabrinuti

Watford deklasiran

Ranieri nakon potopa od Liverpoola: Možda su moji momci bili zabrinuti

Edmir Škorić

Claudio Ranieri će htjeti što prije da zaboravi debi na klupi Watforda.

Italijan je u prvom meču na klupi Watforda doživio težak poraz od Liverpoola, koji je slavio s 5:0.

"Dali smo Liverpoolu previše prostora da stvori veliki broj šansi. Očigledno je da se radi o vrhunskoj ekipi. Imamo puno posla, vidio sam neke pozitivne i negativne strane u mom timu. Sada malo bolje poznajem momke", rekao je Ranieri.

"Dali smo sve od sebe. Mislim da su se dečki malo zabrinuli zbog promjene trenera. Uskoro će me bolje upoznati i mislim da ćemo se poboljšati".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Watford je šesnaesti tim Premiershipa sa sedam bodova, a u prethodna tri kola osvojio je samo bod. Sljedećeg vikenda će ovaj tim gostovati Evertonu, što će biti još jedan težak ispit za Ranierija i njegove igrače.

Top Komentari

user1612368054
Incko br.2
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti