Ranieri o 'letećem' Ronaldu: Bio je u zraku skoro sat i pol
Foto: EPA

Trener Sampdorije se naklonio Ronaldu

Ranieri o 'letećem' Ronaldu: Bio je u zraku skoro sat i pol

Juventus je sinoć u sklopu 17. kola italijanske Serie A slavio na gostovanju kod Sampdorije s 2:1.

Trijumfom su Bianconeri ponovo zasjeli na čelo tabele, ali više nego o samoj utakmici na kraju se priča o pobjedonosnom golu koji je zabio, ko drugi nego, Cristiano Ronaldo.

Ronaldo je na ubačaj sa lijeve strane tako skočio da je izgledalo kao da leti. Defanzivci Sampdorije su pokraj njega izgledali poput djece, samo su mogli zastati u uživaju u Portugalčevoj magiji.

Golom koji je postigao oduševljen je i trener Sampdorije Claudio Ranieri.

"Kada neko zabije takav gol, morate gledati i diviti se. Ronaldo je zabio u stilu NBA igrača, bio je u zraku skoro sat i pol. Šta drugo reći? Samo se nakloniti ovoj majstoriji i to je to", rekao je Ranieri.

Italijani su izmjerili da je Ronaldo skočio 71 centimetar od zemlje, a prilikom udarca glavom bio je na visini 2,56 metara.

Potražite više informacija na temu Serie A:

View this post on Instagram

CR7 AIR JORDAN!!✈️😅 #forzajuve #finoallafine

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zaboti janos
Jutros gledam Ronaldo jos u zraku?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi