Ranieri poslije debakla: Igrače ću žive pojesti
Foto: EPA

Ubjedljiv poraz na Olimpicu

Ranieri poslije debakla: Igrače ću žive pojesti

Fudbaleri Sampdorije nisu se dobro proveli na gostovanju u Rimu.

U sklopu 20. kola italijanskog šampionata Sampdoria je poražena na Olimpicu od Lazija s uvjerljivih 5:1, a taj trijumf za Nebeskoplave je, s druge strane, bio čak 11. u nizu.

Onim što je pokazala Sampdoria, očekivano, nije bi zadovoljan ni trener Claudio Ranieri koji je novinarima odgovorio i šta će čekati igrače na prvom sljedećem treningu.

"Stavit ću na njih malo ulja, dodati soli i papra, pa ih žive pojesti", rekao je Ranieri za Sky Sport Italia, pa se osvrnuo na samu utakmicu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nismo bili nikako na nivou. Ne samo da nismo osvojili prvu ili drugu loptu, nismo mogli ni do treće. Nismo igrali kao tim uopšte. Možda je ovo i najgora utakmica Sampdorije otkako sam ja trener. Laziju čestitam na pobjedi", dodao je iskusni stručnjak.

Nakon ovog poraza Sampdorija se u Seriji A nalazi na 16. poziciji sa 19 osvojenih bodova.

Top Komentari

eye of the tiger
Cuj Sampa hahahahha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi