Ranieri se vraća u Premier ligu?

Mogući Pochettinov nasljednik

Ranieri se vraća u Premier ligu?

Ukoliko Mauricio Pochettino odluči na kraju sezone napustiti Tottenham, u londonskom klubu, čini se, već imaju zamjenu.

Pochettino već godinama radi odličan posao u Tottenhamu i nije tajna da se za njegove usluge interesuju i mnogo veći klubovi, a zbog mogućeg odlaska argentinskog trenera zabrinuti su i u Londonu.

Francuski Presse Ocean je objavio danas da bi Tottenham, u slučaju da Pochettino odluči napustiti klub, mogao naslijediti Claudio Ranieri s kojim su navodno uspostavljeni kontakti.

U bogatoj trenerskoj karijeri Ranieri je već imao priliku raditi u Engleskoj, a posljednji put je to bilo u razdoblju od 2015. do 2017. godine u kojem je iznenađujuće osvojio i titulu sa Leicesterom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ranieri trenutno radi u Nantesu, međutim u ovom klubu nema baš najbolje odnose sa rukovodstvom kluba, pa se o odlasku sve više šuška.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi