Ranieri: Za Rooneyja nema mjesta u Leicesteru

Italijan već zadovoljan ekipom

Ranieri: Za Rooneyja nema mjesta u Leicesteru

Fudbaleri Manchester Unitea i Leicestera danas će odmjeriti snage u okviru 6. kola Premiershipa.

Meč će biti od izuzetne važnosti za oba tima, obzirom da su u krizi rezultata i eventualna pobjeda u današnjoj utakmici bi im znatno popravila samopouzdanje.

Trener Leicestera Claudio Ranieri govorio je na konferenciji za novinare o kapitenu Manchester Uniteda Wayne Rooneyju koji igra veoma loše u posljednje vrijeme. On je poručio da za Rooneyja ne bi bilo mjesta u njegovom timu.

"On je sjajan igrač, šampion, ali ja volim svoje igrače i sigurno da ne bih mijenjao nijednog mog igrača za bilo kojeg drugog, pa tako ni za Rooneya. Zadovoljan sam ekipom koju imam i mislim da je pred nama jako dobra sezona", rekao je Ranieri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da današnji meč počinje od 13.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti