Ranierijev Watford spektakularnim preokretom u Liverpoolu stigao do pobjede

Vidjeli smo i tri remija

Ranierijev Watford spektakularnim preokretom u Liverpoolu stigao do pobjede

Samir Mlaćo
Nakon duela Chelseaja i Norwicha u kojem su domaći slavili sa čak 7:0, odigrani su i ostali susreti ovog kola engleske Premier lige.

Crystal Palace i Newcastle su remizirali (1:1), a sve zanimljivo vidjeli smo u drugom dijelu.

Najprije je Benteke pogodio za vodstvo domaćih, dok je bod gostima donio Wilson.

Isti rezultat vidjeli smo i u duelu Leeds-a i Wolvesa. Hwang Chan je pogodio za vodstvo gostiju, a kada se očekivao kraj Rodrigo u sudijskoj nadoknadi donosi bod domaćima.

Remizirali su i Southampton i Burnley (2:2). Strijelci za domaći tim bili su Livrameno i Broja, a za goste dva puta Cornet.

Everton je vodio protiv Watforda 2:1, a onda doživio blamažu (2:5).

Potražite više informacija na temu Premier league:

Davies je pogodio za vodstvo Evertona, King izjednačio, da bi novo vodstvo domaćima donio Richarlison.

U posljednjih petnaest minuta četiri pogotka gostiju. Pogodio je najprije Kucka, a zatim dva puta King. Priču je završio pogotkom u sudijskoj nadoknadi Dennis.

Top Komentari

King_Kenny
...jbt,kakva tekma,a ja prebacio da gledam ove mrtvace Sarajevo.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi