Barcelona postigla dogovor s fantastičnim Brazilcem
Foto - EPA

Raphinha na Camp Nou?

Barcelona postigla dogovor s fantastičnim Brazilcem

Midhat Šljivak

Ekipa Barcelone postigla je dogovor o saradnji sa sjajnim brazilskim fudbalerom Raphinhom iz Leeds Uniteda.

Katalonski velikan već je dugo u pregovorima s 25-godišnjim ofanzivcem. Dodatna pogodnost je to što mu je agent nekadašnji fudbaler Barce Deco i dogovor o potpisu je navodno postignut.

Španski mediji tvrde da je Raphinha s Barcom dogovorio saradnju na pet godina, ali da je preostalo još da se postigne dogovor s Leedsom oko isplate odštete.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cbf6-8AoQcw/[/instagram]

List Sport tvrdi kako je engleski velikan zainteresovan za fudbalera Barce Oscara Minguezu, pa neće biti nikakvo iznenađenje ako ovaj defanzivac bude dio paketa u transferu za Brazilca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Raphinha je od 2020. godine član Leeds Uniteda. Nastupio je u 59 utakmica za ovaj tim, zabio je 15 golova, te se izborio za status u selekciji Brazila.

Prethodno je ovaj 25-godišnjak igrao u francuskom Rennesu, te portugalskim klubovima Sportingu i Vitoriji Guimaraeš. Karijeru je počeo u Avaiju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

histereza
Zar nije presao u Bayern i odradio par treninga, dezinformacijo od novinara.
6 1
Kiss
Nije ovo tip igrača za velike klubove koji god bio,mislim da je ufuran,pred nama je pa me možete demantovati
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi