Lešinari su se pobrinuli da jedan čovjek zauvijek pamti majsku noć!

Oproštaj od legendarnog kapitena

Lešinari su se pobrinuli da jedan čovjek zauvijek pamti majsku noć!

A. Čaušević

Lešinari će protiv Tuzla Cityja ponovo biti uz igrače Borca koji su na korak od osvajanja titule prvaka BiH.

Jučer je tačku na i u svojoj karijeri stadio Boris Raspudić. Od fudbalaa se oprostio u dresu Kozare iz Bosanske Gradiške te je u penziju otišao sa 38 godina.

Navijači Borca, popularni Lešinari su se pobrinuli da Raspudić zauvijek pamti noć u kojoj se oprostio od fudbala.

Naime, kada se vratio u Banja Luku poslije utakmice Lešinari su mu priredili spektakularan doček sa bakljadama i pjesmom. Kako je to izgledalo pogledajte ovdje.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Raspudić je dres Borca nosio tri puta. Dugo je nosio i kapitensku traku, a bio je i prvak BiH 2011. godine. Imao je i dva inostrana angažmana i to u Sinapuru i Iranu.

Inače, danad bi Lešinari mogli imati novi razlog za slavlje. Potrebno je da Borac pobijedi Tuzla City za novu titulu prvaka BiH. Odgovaju Banjalučanima poraz ili remi, ali pod uslovom da Sarajevo ne bude bolje od Radnika. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

borobetmen
Titula je nasa!! AJJ BORACCC!! ??
1 3
starigrad
Ma hebo borac i lešinare. Ova očigledna serijska krađa im je prošla sad I nikad više neće dok je svijeta i vjeka. Popišamo im se na ovu lopovsku smrdljivu titulu.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi