'Rat' Ramosa i Lovrena komentarisao je čak i Prosinečki
Nije želio davati svoj sud naš selektor. Bio je sasvim jasan.

Zanimljivo pitanje kolega iz Španije

'Rat' Ramosa i Lovrena komentarisao je čak i Prosinečki

Samir Mlaćo

Zmajevi su sinoć poraženi od Španije, ali daleko od toga da imamo razloga za nezadovoljstvo. Robert Prosinečki je sjajno posložio kockice i navijači su zadovoljni.

Proteklih dana naš selektor dao je veliki broj intervju, a između ostalih govorio je i za špansku Marku.

Jedno od pitanje odnosilo se i na ponašanje Dejana Lovrena koji je nakon pobjede Hrvatske nad Španijom 3:2, nazvao Špance bahatim i nekulturnim, a Sergiju Ramosu poručio.

"Aaa-ha. Tri-dva. Pa ti pričaj majstore na konferenciji. Majstoreee. To su p.... obične. Samo ovo vrijedi, ova tu strana"., kazao je tada Lovren pokazajući na grb svoje zemlje.

Prosinečki je bio sasvim jasan po tom pitanju.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Nešto sam čuo o tome, ali nisam pročitao u cijelosti. Ne mogu ulaziti u to što Lovren govori i misli, niti to ocjenjivati, ali sigurno da to nije bilo lijepo”, rekao je Prosinečki.

Ramos sinoć nije nastupio u dresu Španije protiv naše selekcije.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Robi čita samo naslove. :D
13 1
bosanac
tooo kralju selektoru
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi