Rat riječima Pavela Nedveda i prvog čovjeka Fiorentine!

Juventus dobio Viole

Rat riječima Pavela Nedveda i prvog čovjeka Fiorentine!

A. Čaušević

Juventus je u derbiju 22. kola Serije A s 3:1 pobijedio Fiorentinu. Dvostruki strijelac bio je Cristiano Ronaldo koji je zabio golove iz penala. 

Prvi penal za Biaconere je dosuđen u finišu prvog poluvremena kada je Pezzelu lopta pogodila u ruku poslije šuta Pjanića, a drugi u nastavku nakon kontakta Ceccherinija i Bentancura.

Poslije utakmice prvi čovjek Fiorentine, Rocco Commisso, je žestoko kritikovao sudiju Pasquu i njegove pomoćnike zbog dosuđenih penala.

"Nema potrebe da Juventusu pomažu sudije, ne mogu se vidjeti ovakve stvari, baš sam ljut. Prvi je penal možda bio, ali drugi nikad. Naši igrači su totalno demotivisani", rekao je Commisso.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Odmah nakon toga je uslijedila i reakcija čelnika Juventusa, za medije je govorio Pavel Nedved. Legendarni Čeh je kazao kako su u torinskom klubu umorni od pojedinih izjava.

"Previše se priča protiv Juventusa, kako Juve ne pobjeđuje zasluženo, previše smo umorni od toga. Juventus do rezutlata dolazi dobrom igrom, radi sve na terenu da pobijedi. Tako da trebaju prestati tražili alibije kada igraju protiv Juventusa", poručio je Nedved.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi