Ancelotti jasno saopštio odluku o sudbini Modrića i Kroosa - Zadnju riječ imat će legendarni Perez
FOTO: EPA

Sve će biti riješeno u narednim danima

Ancelotti jasno saopštio odluku o sudbini Modrića i Kroosa - Zadnju riječ imat će legendarni Perez

Esmer Oštraković

Luka Modrić je imao priliku da prošlog ljeta napusti ekipu Real Madrida, te da svoju fudbalsku karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji. Sigurno je da bi na taj način zaradio novac o kojem čak i u Madridu može samo sanjati.

Ipak, odlučio je sjajni Hrvat ostati u Madridu, te je pokazao da može igrati na vrhunskom nivou. Zanimljivo je da uoči novog prijelaznog roka Modrića čeka dosta slična situacija.

Real Madrid je sinoć izborio plasman u finale Lige prvaka, a upravo ta utakmica mogla bi biti i zadnja koju će Modrić odigrati u dresu ovog tima jer je ušao u posljednje sedmice ugovora sa ovim timom.

Saudijci ne prestaju da mu kucaju na vrata sa nevjerovatnim ponudama, a ogromne ponude sjajni Modrić ima i iz MLS-a. Zanimljivo je da mu se pomalo stidljivo i potajno nadaju i iz Dinama.

Nakon što je sinoć odigrana utakmica između Real Madrida i Bayerna Carlo Ancelotti je bio itekako jasan kada je riječ o Luki Modriću, ali i Toniju Kroosu.

Oglasi

Naime, Italijan želi da i Modrić, ali i Toni Kroos ostanu u Madridu i naredne sezone.

Ancelotti je navodno svoju odluku saopštio i prvom čovjeku Real Madrida Florentinu Perezu koji naravno ima zadnju riječ kada se radi o ovakvim stvarima.

Kako prenose Španci Florentino Perez će veoma brzo imati sastanak sa Lukom Modrićem i Tonijem Kroosom i tada će zvanično biti poznata njihova budućnost.

Navijači Real Madrida se sasvim sigurno, baš kao i Ancelotti, nadaju da će oba igrača ostati dio njihovog tima barem i naredne sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sam Luka Modrić nije krio da ima veliku želju da karijeru završio u Real Madridu, a obzirom na to kako igra u posljednje vrijeme bilo bi veliko iznenađenje da mu ne bude ponuđeno produženje ugovora.

Perez se u prošlosti znao rješavati klupskih legendi kada bi ušli u jesen karijere što je bio slučaj sa Raulom, Casillasom, Ramosom pa i Marcelom, dok bi se vrlo lako moglo desiti da Modrić postane izuzetak.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SactownCali
Kako Bosna I Hercegovina igra u Barazu danas zs SP u Rukometu.... Ponovo Modric... ni index sport nepise o njemu ovoliko
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti