Novi šok u Madridu, navijači Reala izgubili strpljenje, Arda Guler proživljava dramu života!

Šta se dešava čudu od djeteta?

Novi šok u Madridu, navijači Reala izgubili strpljenje, Arda Guler proživljava dramu života!

Endin Čaušević

Turski fudbaler Arda Guler ljetos je stigao u Real Madrid nakon što je u zadnji čas odbio odlazak u Barcelonu s kojom je sve već imao dogovoreno. No, dolazak u Madrid za Gulera se pretvorio u noćnu moru iz koje nikako da pronađe izlaz.

Ovaj 18-godišnji veznjak oduševio je svojim igrama u dresu Fenerbahčea i skrenuo je na sebe pažnju mnogih evropskih klubova, no prva je reagovala Barcelona koja je s Gulerom čak postigla dogovor.

Činilo se da je transfer mladog Turčina završena priča, ali kada se javio Florentino Perez sve se preokrenulo.

Guler je odustao od Barcelone jer je poručio da želi da ide u Real Madrid. Kraljevi su dali mnogo više novca što je na kraju bilo presudno, a mladi veznjak je iz Fenerbahčea stigao na Santiago Bernabeu sa 20 miliona eura.

Međutim, dolazak u Real Madrid koji je trebao biti ostvarenje sna za Gulera se pretvorio u pravu noćnu moru iz koje nikako da nađe izlaz.

Oglasi

Guler je već imao dvije ozbiljne povrede zbog kojih još uvijek nije debitovao za Kraljeve. Očekivalo se da bi 18-godišnji Turčin mogao konačno zaigrati za vikend protiv Valencije, a onda za njega novi šok.

Real sutra dočekuje na Bernabeu ekipu Valencije i već se uveliko govorilo o tome da će Carlo Ancelotti konačno dati šansu i Guleru koji se nedavno oporavio od povrede, ali sada je jasno da od toga neće biti ništa.

Iz Real Madrida su potvrdili danas da Guler nije u sastavu za meč jer ima ponovo problema s povredom što je za ovog tinejdžera sigurno frustrirajuće, a prema prvim prognozama van terena će biti najmanje mjesec dana.

Frustrirajuće je i za navijače Reala jer mnogima od njih nije jasno kako Guler ima toliko problema s povredama, a tek mu je 18 godina. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

S druge strane, navijači Barcelone se ponovo naslađuju zbog Gulerove povrede s obzirom da su i dalje bijesni što je Turčin zabio nož u leđa Kataloncima i u zadnji čas se odlučio da potpiše za ljutog rivala Real Madrid.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
Samo se bolesnik može radovati tuđoj povredi.
0 0
Samo_Realno
Mehak je haman :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi