57

Komentari (57)

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

denimen9
Barcelona ko Mladost DK, ima tu dobrih i mladih igrača, ali za donji dio tabele wahahah
Malmi_Suomi
REAL MADRID NAJJBOLJI KLUB NA SVIJETU. Džaba vam sve , koprcajte se koliko hoćete, tako vam je
Ters
Ovi sjajni momci s Xavijem će u budućnosti biti top ekipa
Mehinaldo
Po meni jos realno sudija je pustio dosta faula i kartona na viniciusu posebno busquetz alves arauho svi su trebali ranije dobiti kartone za svoje faule sramota sta je pustio bas su ga tukli ofirno i smijesno
Mehinaldo
Real bolja ekipa inace ali barsa odigrala dobro mislim da su odigrali najozbiljniju utakmicu od kad je xavi tu Navijac sam reala i mislim da su se malo digli i pogotovo poslije gola mislili lako ce imali smo srece realno barsa je u regarnom dijelu imala bolje sanse ali daleko od toga da su bolji mislim da se ovo nekako vraca recimo kad je barsa dominiralanznaonje realnodigrati dobro ali opet ih barsa dobije i to je sad bio slucaj realnje bolji barsa je u stvaranju ali su korektno odigrali i inace tesko je biti bas bas favorit u ovakvoj utakmici pogotovo na ispadanje Kazem realovac sam ali iskrneo dobra tekma drago mi je ali i barsi cestitke
denimen9
Vidi se da Barceloni Morata fali...
foux87
Kako su ove pare uništile fudbal fuj, kakva Saudijska Arabija igraj u Španiji
ubnt
Real je igrao na nacin kada Barca sretno da gol , ajde momci ne za****jite se . Zabiju . Pa opet nakon drugog izjednacenja . Barca kao komarac . Dosadna , trci . Sve na silu . Igra na nacin da se i njima gadi . Ali , protiv Reala nisu smjeli drukcije .
Radnicki
Real je uvijek takticki bio mudriji i rijetko kad igra u brzini vise kad za to nema potrebe. Ovo je bilo na iskustvo kao i u vecini slucajeva. Istina, nekad to ne ide po planu kao protiv Getafe-a, Cadiza...itd. Sve u svemu, barca ima potencijal, i dobro je za njih sto Xavi forsira ovu djecu...
Gvardijan
Gdje su ini sto su rekli da ce Real pojesti Barcelonu?.Umalo bi obratno.
Untouchable
U El Clasicu nema favorita.
Gvardijan
A sta sam ppgresno napisao pa dajete minuse?Zar Dembele 2 minute prije kraja regularnog toka nije imao izuzetnu sansu?Da je tada dao gol Real vjerovatno nebi imao vremena za izjednacenje.
Amansio
Neka sam dočekao da navijači Barcelone slave poraz kao pobjedu, jer su mislili da ce biti unisteni ne samo poraženi ?
Gvardijan
@Amansio
A ko ti je rekao da sam ja navijac Barcelone?
Amansio
@Gvardian govorio sam općenito nisam kokretizirao.
cogoH
A sta da je ??? Sta da je benzema umjesto stative zabio gol, sta da je asensio zabio gol ? Sta da je ?? Dobra tekma bila i to je to , mislim da im je bilo tesko igrat zbog vlage , vidi se da su mrtvo igrali prvo p. Moje misljenje real na iskustvo , barca strpljenja jos par godina pa ce bit bolje ..
Tony_Montana
@cogoH svaka ti je na mjestu
Klicko
Fernando Torres izašao na poluvremenu??
blackjoker
Takav nije ni ulazio
AcMilan_rosoneriBosna
Dobra Barca bila Real na iskustvo uzeo mogla bi Barca imati lijepu ekipu za narednu sezonu ako pojačaju štoperske pozicije
ubnt2
@Nele. Čestitke brate, extra El Clasico ali ipak kažem da je kvaliteta i iskustvo prevagnulo
Nele.
Hvala brate. Al bice tesko nakon ovog u finalu igrat, preumorni. Vjeruj da me i Barselona pozitivno iznenadila. Drago mi za dobru tekmu.
ubnt2
@Nele. Ma znam brt i sretno u finalu.
kurjak
Vidovita Džemila je rekla da će Barselona pobijediti Real u Limburgu mjesecu,kad se majmuni šišaju.
YouTalkinToMe
Pa kad se šišaš?
blackjoker
kurjak
@blackjoker Ti si znači drugi babun,hajmo dalje da vidim koliko vas ima.
blackjoker
Dobio si sto si trazio
HankMoody
Xavijev poraz. Ne možeš u produžetak ući s istom formacijom s kojom si ganjao izjednačenje. Trojica pozadi, od kojih je jedan Alba i Xavi cijelih 10 minuta ne vidi da mu je ekipa totalno disbalansirana. Baš početnička greška.
Hehehehrvtbr
@HankMoody 100% ipak si ti najveci strucnjak sa ovih prostora ,trenirao evropske velikane ,igra za najbolje svjetske klubove ,i oni izaberu Xavija prije tebe .Bruka uprave Barce.
HankMoody
Kakve to veze ima, tokmaku jedan? Slijepa osoba bi vidjela koliko prostora su imali igrači Reala za kontru.
Hehehehrvtbr
@HankMoody cemu vrijedanje jedan takva legenda poput tebe ne bj smjela to sebi dopustiti,za za prostor koji su ima li igraci reala ,ne znam da li si gledao na pocetku ima li su i tad svjestan je bio Xavi toga on je svjesno njima izaso visoko od prve minuta ,i nije htio igrat na x pa je zato igrao sa 3 pozadi.
HankMoody
S kakvim nepismenim đerizom ja razmjenjujem komentare... ? Nije isto igrati s visokim linijama kad imaš 4 pozadi i kad imaš 3 pozadi, ne možeš ti to shvatiti, ali eto, neka se nađe.
Hehehehrvtbr
@HankMoody Izvini molim te ali sve je pravilno napisano međede onaj brdski.A on je pokusai da dodje do pobjede ,ali ako znas postoje pravila izmjena koje mora izvrsiti ne moze vise od dozvoljenog Budalo ona jedna
HankMoody
Ima li je jako ispravno. Konjino neuka, imaš pravo na dodatnu izmjenu u produžetku, koju je mogao iskoristiti da uvede desnog beka (Desta) i vrati se u formaciju 4-3-3. Preglup si, nadam se da nisi u poziciji biti uticajan na bilo koji način.
ubnt2
Kolko mi je žao Barce, iako je stvarno Real po svim bio i još blaži favorit i svi su od Reala očekivali da će lakše od očekivanog doći do pobjede...Barca je pokazala zube ali jbg kvalitet je odlučio mada je Barca stvarno zaslužila penale a sad penali bi bili lutrija.
ubnt
Gdje si kopijo ?
ubnt2
@ubnt Hhahahahahahahaahah tu sam, znaš koliko sam crko od smijeha kad sam pročitao ovaj kom...Sry brate hahahahahha valjda se ne ljutiš, nisam znao kako dati ime pa ono kao.Lp
ubnt
Radio si bezicni internet , garant . Ma ne ljutim se . Iznenadilo me je . Hehe
YouTalkinToMe
Odlična barcelona. Još da nije buskets igrao za real, još bi bolji bili.
BogatiDijasporac
Hahahaha, oplakah.
bosch
Odličan el Clasico, podsjetili su nas na one mečeve od prije 5 6 godina kakve smo navikli gledati! Najveći derbi na svijetu nije razočarao!
Mahir
**** katalonsku kurvu
user1618268465
Nemoj tako o materi svojoj Mahire.
kaskada24
Šta je Realovci jedva ovo nešto
Emin_Podzic
Benzema je najumorniji bio jedva je na kraju ustao sa poda ali svaka cast na igri dobfa utakmica i KRALHEVI IDU PO TROFEJ
user1606950187
Barcelona odrigala najbolju utakmicu i najbolji elc u posjednjih 2-3 godine nema sta
Klicko
Zasluženo!Hala Madrid y nada mas
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti