Navijači Real Madrida žele Mbappea i Haalanda, uputili su lud upit, pa su spušteni na zemlju

Sve u svoje vrijeme

Navijači Real Madrida žele Mbappea i Haalanda, uputili su lud upit, pa su spušteni na zemlju

E. Ganibegović

Erling Haaland i Kylian Mbappe dva su najubitačnija fudbalera u Evropi. Svaki klub ih bi poželio u svojim redovima, a navijači Real Madrida otišli su korak dalje.

Zimski prijelazni rok počinje 1. januara. Erling Haaland i Kylian Mbappe fudbaleri su koje bi svaki klub poželio u svojim redovima, no u januaru gotovo da nema šanse da promijene klub.

Klub koji se najviše povezuje s dovođenjem njih dvojice svakako je Real Madrid. Međutim, tek na ljeto je za očekivati da ostvare makar jedan od tih transfera.

Realnija opcija je svakako Kylian Mbappe. Njemu ugovor s PSG-om ističe na ljeto i kao slobodan igrač bi mogao doći u redove Real Madrida. 

Oglasi

Bunilo u fan shopu Real Madrida

Bez obzira na to što (još uvijek) nisu igrači Real Madrida, navijači žele dresove s njihovim prezimenima na leđima. No, nije sve pošlo onako kako su zamišljali.

Naime, pojedini navijači Real Madrida stigli su u fan shop ovog kluba. Zatim su tražili dresove Mbappea i Haalanda, ali su brzo spušteni na zemlju.

"Žao nam je. Ti dresovi nisu na prodaju iz prostog razloga što ti igrači nisu dio našeg kluba", rečeno im je u fan shopu. Logičan slijed događaja, no razočarenje je svakako bilo očito na njihovim licima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ostaje da se vidi da li će neko od pomenuta dva igrača zaista doći na Bernabeu. Pravo ludilo bi bilo kada bi stigli obojica i onda bi Real Madrid zaista imao nevjerovatnu ekipu, makar kada je riječ o ofanzivnom dijelu. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi