Real Madrid na testiranju, fotografija dva maestra u centru pažnje

Zidane i Hazard drže distancu

Real Madrid na testiranju, fotografija dva maestra u centru pažnje

Fudbaleri Real Madrida jučer su se pojavili na obaveznom testiranju na koronavirus.

Svi klubovi iz La Lige moraju obaviti testiranje na Covid19 prije nego što se vrate treninzima, pa je to jučer odradio i Real.

Ispred Trening centra Kraljevskog kluba u Valdebebasu nastala je i fotografija koja je privukla mnogo pažnje i brzo se proširila internetom.

Na istoj su dva maestra - Eden Hazard i Zinedine Zidane. Obojica drže propisanu distancu od najmanje 1,5 metara, imaju maske na licu i rukavice na rukama.

Dakle, iako se nisu vidjeli dugo vremena ipak su odoljeli zagrljajima i bilo kakvom drugom bliskom kontaktu pa bi njihov primjer komunikacije trebali slijediti svi.

Inače, planirano je da se La Liga nastavi početkom juna, pa bi klubovi trebali nakon rezultata testova imati oko tri sedmice treninga prije povratka utakmicama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je lider u prvenstvu sa dva boda više od Reala a do kraja je ostalo još 11 utakmica.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije