Real Madrid potvrdio: Achraf Hakimi karijeru nastavlja u Interu

Veliko pojačanje stiglo na Meazzu

Real Madrid potvrdio: Achraf Hakimi karijeru nastavlja u Interu · Zvanično

E. Čaušević

Achraf Hakimi je prethodne dvije sezone igrao na posudbi u Borussiji Dortmund i očekivalo se da se ovog ljeta vrati u Real Madrid.

Marokanac je oduševio svojim igrama u protekloj sezoni u dresu Dortmunda i mnogi su bili sigurni da će konačno dobiti šansu u prvom timu kraljevskog kluba, ali se to neće desiti.

Na iznenađenje svih Real Madrid je odlučio prodati ovog 21-godišnjeg beka Interu za oko 40 miliona eura. Navodno, on je potpisao ugovor na četiri godine i očekuje se da uskoro Inter otkrije detalje ugovora.

Real Madrid se prije nekoliko trenutaka oglasio na zvaničnoj stranici i potvrdio je da Hakimi napušta klub, te da će svoju karijeru nastaviti u dresu Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Želimo potvrditi da smo postigli dogovor s Interom oko transfera Achrafa Hakimija. Klub mu se zahvaljuje na svemo i želimo mu mnogo sreće u nastavku karijere", poručili su iz Reala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

JJ90
Ovo će biti jedna od većih grešaka Real Madrida.
4 1
MirsadM88
Ne znam kakve opcije Real ima na desnom beku, ali ovaj momak je top igrac.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi