Real Madrid siguran u dovođenje Hazarda
Hazardu je ostalo manje od 18 mjeseci ugovora u Chelseaju, te će on biti prodat ukoliko ne pristane da produži ugovor do narednog prijelaznog roka.

Transfer na ljeto

Real Madrid siguran u dovođenje Hazarda

Esmer Oštraković

Čelnici Real Madrida navodno su ubijeđeni da će u narednom prijelaznom roku uspjeti dovesti Edena Hazarda u svoje redove.

Dvadesetosmogodišnjak je posljenjih šest i po godina proveo na Stamford Bridgeu, ali nikada nije krio veliku želju da nastupa za Real Madrid.

Hazardu je ostalo manje od 18 mjeseci ugovora u Chelseaju, te će on biti prodat ukoliko ne pristane da produži ugovor do narednog prijelaznog roka.

Kako javlja The Mirror, pregovori između Chelseaja i Hazarda nisu napredovali i Real s pravom gaji nadu da će dovesti sjajnog Belgijanca već na ljeto.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea bi za Hazarda trebao dobiti oko 100 miliona eura, ali ni ta cifra ne bi trebala predstavljati problem oko ovog transfera.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
100 miliona za 2 ili 3 sezone, 30 mu je skoro, Diaz. Junior, Asensio, su buducnost Reala,Perez podmladjuje tim, tesko da od ovog transfera bude nesto na ljeto.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti